Over ons

Wij zijn Blok Gouda

Wij zijn specialist in alle soorten condenspotten en condensaatafvoer.

Energiebesparing is al jaren een belangrijk onderwerp in de industrie. Technologische innovaties leveren een  belangrijke bijdrage aan duurzame oplossingen voor industriële bedrijven. Door techniek op een slimme manier in te zetten in bedrijfsprocessen  worden kosten bespaard en het milieu minder belast.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Animated Icon
onze kracht

mensen

Blok Gouda streeft naar eerlijke en voordelige zakelijke praktijken ten aanzien van arbeid en de gemeenschap en regio waarin een bedrijf zaken doet.

 

 

 

 

Animated Icon
Super belangrijk voor ons

planeet

Blok Gouda streeft ernaar de natuurlijke orde zoveel mogelijk te bevorderen of op zijn minst geen schade toe te brengen en de impact op het milieu te minimaliseren.

 

 

 

 

Animated Icon
een van onze drijfveren

profit

Blok Gouda streeft ernaar een organisatie te zijn die een positieve impact heeft op de lokale, nationale en internationale economie.

 

 

Blok Gouda is specialist in alle soorten condenspotten en condensaatafvoer. Industriële bedrijven gebruiken deze condenspotten in hun installaties. Goed werkende condenspotten zorgen niet alleen voor een soepel, maar ook een energie-, grondstof- en kostenbesparend proces.  Blok Gouda adviseert en levert aan  klanten zoals raffinaderijen, chemische-, farmaceutische- bedrijven en de voedingsindustrie. Met onze topproducten en -diensten en dragen wij bij aan een duurzame werking van industriële installaties.

Blok Gouda  oriënteert  zich  in de ontwikkeling van haar producten sterk   op de optimale werking en de  levensduur van condenspotten. We ontwikkelen en produceren condenspotten in eigen beheer en kiezen daarbij voor duurzame materialen en processen.   Zo zorgen we voor een circulair proces: van productie tot recycling. Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk.

Om een perfect productieproces te realiseren, is samenwerking tussen onze klanten (de industriële bedrijven) en ons als specialist van cruciaal belang. Alleen samen komen we tot oplossingen op maat. Bij Blok Gouda zien wij onze klanten als partners en gaan we samen voor het beste resultaat. Dat is meer dan passende producten, daar horen ook adviezen bij. De stoom/condensaat-installaties waarin onze producten worden toegepast, zijn immers van cruciaal belang voor onze klanten in de industrie. De industriële processen zijn voor een goede werking afhankelijk van onze onderdelen. Of het nu gaat om processen in de raffinage, chemie, voedingsindustrie of elektriciteitscentrales: zonder stoom geen productie. En dit productieproces moet niet alleen draaien, maar ook veilig, gezond en duurzaam zijn. Daarin zijn de professionals van Blok Gouda getraind en zij focussen in hun werk ook continu op deze aspecten van het bedrijfsproces.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij Blok Gouda hebben wij de ervaring, de kennis en het vakmanschap om onze klanten complete service te bieden. Onze geschiedenis gaat terug tot 1946 en dankzij onze voortdurende ontwikkelingen zijn wij ook nu, vandaag de dag, een innovatieve specialist die luistert naar en meedenkt met onze klanten. Blok Gouda combineert zo ervaring met innovatie in een optimale werking van installaties.